Vertegenwoordigers
ACOM Carib

Jouw vergegenwoordigers in de Cariben

Jan

Jan Kropf

Jan Kropf is bestuurder van de ACOM sedert 2013 en is Algemeen Voorzitter sinds november 2018. Hij participeert in vele overleggen, zowel in Nederland als het Caribische deel van het Koninkrijk. In het sectoroverleg Caribisch Nederland is hij al meerdere jaren plaatsvervangend lid van de sectorale overlegcommissie BES geweest en sedert maart 2022 is hij volwaardig lid van de sectorale overlegcommissie BES.

nicole

Nicole Tromp

Nicole Tromp is al vele jaren kaderlid van de ACOM voor de BES-eilanden. Zij is op het moment werkzaam bij de IND op Bonaire. In het sectoroverleg Caribisch Nederland is zij al vele jaren volwaardig lid van de sectorale overlegcommissie BES.

Stefan

Stefan Hop

Stefan Hop is bestuurder van de ACOM sedert 2017 en is Algemeen secretaris/onderhandelaar sinds november 2018. Hij participeert in vele overleggen, zowel in Nederland als het Caribische deel van het Koninkrijk. In het sectoroverleg Caribisch Nederland is hij plaatsvervangend lid van de sectorale overlegcommissie BES.

iven

Iven Melaan

Iven Melaan is al enige tijd kaderlid van de ACOM voor de BES-eilanden. Hij is werkzaam bij de brandweer op Bonaire. In het sectoroverleg Caribisch Nederland is hij al enige plaatsvervangend lid van de sectorale overlegcommissie BES. Ook is hij als toehoorder aanwezig bij de vergaderingen van het sector-overleg Caribisch Nederland.

rene

René Evans

René Evans is werkzaam bij het JICN en kaderlid van de ACOM. Hij is geen (plaatsvervangend) lid van de sectorale overlegcommissie BES. Wel is hij in voorkomend geval als toehoorder aanwezig bij de vergaderingen van het sector-overleg Caribisch Nederland.