Uitzendcertificaat

Het ACOM-Uitzendcertificaat en DFD-uitzendcheck

Als lid van de ACOM krijgt u voor de duur van uw uitzending een gratis ongevallendekking. Voorwaarde is dat u uw uitzending meldt. Dit doet u door uw uitzendcertificaat aan te vragen!

Het ACOM Uitzendcertificaat biedt de volgende dekking:

• € 2.500,- bij overlijden als gevolg van een ongeval;
• € 5.000,- in geval van algehele blijvende invaliditeit door een ongeval;
In geval van gedeeltelijke blijvende invaliditeit door een ongeval een evenredig percentage van € 5.000,-. 

DFD-Uitzendcheck

Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid van de ACOM kunt u gebruik maken van de DFD-uitzendcheck. 

Bij de check worden uw verzekeringen gecontroleerd en ontvangt u advies. Zo bent u goed voorbereid en hebben u, uw partner of andere gezinsleden er geen omkijken meer naar. De uitzendcheck is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Waar vraagt u uw uitzendcertificaat en uitzendcheck aan?
• Klik hier voor het aanvragen van het uitzendcertificaat en uitzendcheck.
• Bel met 040 20 73 100 (kies 4) of,
• Stuur een e-mail naar info@acom.nl  o.v.v. ‘Ik word uitgezonden’. Geef hierin uw persoons- en postgegevens, naam uitzending, vertrek- en terugkeerdatum van uw uitzending. 

Informatie over dekking en dekkingsvoorwaarden
Chubb European Group SE (Chubb) treedt op als risicodrager van deze verzekering. DFD treedt op als uw aanspreekpunt; zal u verder informeren en het bewijs van dekking toesturen. Bewaar dit goed! 

Goed verzekerd
Heeft u behoefte aan hogere verzekerde bedragen? Wenst u ook andere risico’s, zoals repatriëring of schade aan uw privéspullen te verzekeren? Het DFD MaatwerkPakket in combinatie met het DFD-abonnement biedt de oplossing. Voor meer informatie bel met DFD of bezoek www.dfd.nl.

Plaatsing in de West
Ook voor een plaatsing in de West kunt u het ACOM-uitzendcertificaat en de DFD-uitzendcheck aanvragen