Samenlevingscontract

Samenwonen?

Je hoeft niet in het huwelijksbootje te stappen om dezelfde rechten te krijgen als gehuwden. Wil je je zaken goed geregeld hebben, maak dan nu gebruik van één van de samenlevingscontracten die wij exclusief aanbieden.

 

Ons aanbod

Via de ACOM heb je de keuze uit verschillende samenlevingscontracten. Een basiscontract voor € 108,90 of een uitgebreid contract voor € 199,65. Met het basiscontract regel je alleen een gemeenschappelijke huishouding. Dit is in sommige gevallen voldoende, bijvoorbeeld als je aanspraak wilt kunnen maken op vergoedingen binnen Defensie waarop ook gehuwden recht hebben. Denk aan een hogere tegemoetkoming in de kosten voor woon-werkverkeer.

Het uitgebreide contract regelt ook de onderlinge aanspraken op het partnerpensioen en het verblijvingsbeding in het contract zorgt ervoor dat bij onverhoopt overlijden de gezamenlijke bezittingen worden geërfd door de overblijvende partner.

 

Meer informatie?

Extra informatie kan je krijgen via onze eigen brochure, het informatieblad van De Tijd Notariaat, de brochure en video van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Klik hieronder op de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

Willen jullie een samenlevingscontract afsluiten, vul dan de Brochure ACOM in en stuur deze op met de benodigde stukken naar de afdeling Ledenservice, Antwoordnummer 5559, 3700 VB Zeist.

Downloads

Brochure ACOM Samenlevingscontract
Brochure KNB Samenlevingovereenkomst
Youtube video samenlevingovereenkomst